Om Pengetid

Her kan du læse om pengetid og hvad min mission er.

Formålet med pengetid

Formålet med pengetid er, at gøre det nemt for alle at lære om privatøkonomi og investering.
Penge er en kæmpe del af vores hverdag og liv generelt. Vi tjener og bruger penge hver eneste dag.
Selvom penge er omdrejningspunktet for vores hverdag, får vi ingen undervisning i at bruge vores penge fornuftigt.

Jeg mener at privatøkonomi burde være en fast del af undervisningen i folkeskolen. Det er desværre ikke tilfældet endnu. Derfor har jeg en mission om at gøre det nemt for alle, at lære at håndtere deres penge fornuftigt.

Hvem er jeg?

Mit navn er Thomas. Jeg mener at det mest dyrebare man kan købe for penge, er tid og frihed. Derfor har jeg sat mig for, at lære alt hvad jeg kan omkring privatøkonomi og investering. Så jeg kan få mest muligt frihed i fremtiden, til at gøre hvad jeg har lyst til, fremfor hvad jeg er nødt til.

Jeg er gift og har 2 dejlige børn, som jeg ønsker at bruge så meget tid sammen med som muligt.

Min primære research kilde er bøger og google. Jeg bruger meget af min tid på at læse, når ungerne er lagt i seng. Jeg læser udelukkende bøger der giver mig viden, til at forbedre mig selv, og bringe mig tættere på mine mål. Dog er google naturligvis også et redskab der ikke kan undværes når der skal laves research.

Jeg håber på at jeg med denne blog, kan inspirere andre til at rydde op i deres privatøkonomi. Eller generelt bare blive klogere på penge, privatøkonomi og investering.

Det var lidt om pengetid. Hvis du er mere nysgerrig på hvem jeg er eller hvad min mission er, er du velkommen til at kontakte mig for mere information. Du kan kontakte mig igennem kontakt siden i menuen, eller på in**@pe******.dk.

Pengetid logo

GRATIS BUDGETSKEMA SKABELON

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE EN GRATIS BUDGETSKEMA SKABELON!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.