Rich Dad Poor Dad Dansk Anmeldelse

Rich Dad Poor Dad dansk anmeldelse. Rich Dad Poor Dad er den første bog jeg anbefaler til enhver der ønsker at blive klogere på økonomi og privatøkonomi. Bogen indeholder alt hvad du har brug for at vide om privatøkonomi, og bliver fortalt igennem spændende historier fra det virkelige liv.

Rich Dad Poor Dad er en perle skrevet af Robert Kiyosaki og Sharon Lechter. At læse denne bog er en af de bedste investeringer af din tid. Denne bog egner sig især godt til begyndere der ønsker at opnå økonomisk velstand. Bogen er proppet med brugbar viden og eksempler fra det virkelige liv.

Ikke nok med at du får en masse sindssygt god viden om privatøkonomi serveret. Så bliver den viden endda serveret igennem historier der er tilpas spændende og underholdende, til at det ikke blot er en kedelig bog om tal, men rent faktisk er svær at lægge fra sig igen.

Desværre er bogen ikke oversat til dansk, men foregår på engelsk.

Rich Dad Poor Dad guider dig til at ændre dit mindset
Fra: “Jeg har ikke råd”
Til: “Hvordan får jeg råd?”

Køb bogen her: Bog & Ide
*Reklamelink

De to fædre

Titlen Rich Dad Poor Dad refererer til to fædre figurer Robert har haft i sit liv, hans egen far (Poor Dad) og hans kammerats far (Rich Dad). Robert fortæller historien om hvordan han har fået lov at arbejde for Rich Dad, med formålet om at modtage så meget økonomisk viden som muligt.

Robert lever i en konstant kontrast imellem hans to fædres synspunkter på hvad der er fornuftigt. Han sammenligner resultaterne af de to forskellige livsstile han vokser så tæt op med, og er i stand til at træffe sine egne fornuftige beslutninger, på baggrund af den viden han får fra begge fædre.

Rich Dad
Er Roberts kammerats far. Rich Dad har ikke den store uddannelse, til gengæld går han meget op i økonomi og iværksætteri. Han taler åbent om økonomi og deler gerne ud af hans viden. Rich Dad giver Robert et overdrevet dårligt betalt job, for at lære ham værdien af penge og tid. Til gengæld modtager Robert så meget økonomisk viden og evnen til at tænke som en iværksætter, at det hårde arbejde er det hele værd.

Poor Dad
Er Roberts egen far. Han er veluddannet og har et godt job som professor på et universitet. Poor dad får en god fast løn hver måned, men har alligevel en dårlig økonomi. Hans dårlige økonomi skyldes at han ingen interesse har i at snakke om penge, for ham er det et tabu at snakke om økonomi med andre. Poor Dad representerer arbejderklassen. Han får en god løn men han balancerer sine indkomster og udgifter så de udligner hinanden. For poor dad handler succes om at få en god uddannelse, og et godt job.

Kom ud af hamsterhjulet

Robert snakker i Rich Dad Poor Dad om hvordan man kan slippe ud af hamsterhjulet, og leve et økonomisk uafhængigt liv. Et emne der også er yderst relevant her hjemme i Danmark. Det mest normale er at påtage sig et 37-timers job. Men er det mest normalt fordi at folk har lyst til det, eller fordi folk ikke ved hvordan man slipper ud af hamsterhjulet? eller måske fordi at folk er bange for at gå imod strømmen? Uanset hvad årsagen er, så beskriver Robert hvad der skal til for at slippe ud af hamsterhjulet, og hvordan man påtager sig opgaven med det rette mindset.

Rich Dad Poor Dad Dansk Anmeldelse.

Læs også

Snak om økonomi med din partner

10 måder at investere i dig selv

Kom ud af hamsterhjulet

GRATIS BUDGETSKEMA SKABELON
+ ADGANGSKODE TIL NETVÆRK

TILMELD DIG FOR AT MODTAGE EN GRATIS BUDGETSKEMA SKABELON
+ ADGANGSKODEN TIL PRIVATØKONOMI NETVÆRKET!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.